Jatomaki Consulting Oy
Tuiskutie 11 C
00700 Helsinki

 

gsm 050 - 309 5479
 

Joomla! -julkaisujärjestelmä

Joomla! on lisenssimaksuton, avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, jota käytetään ympäri maailmaa sekä suuremmissa yritysportaaleissa että pienemmissä web-sivustoissa sen rajattomien käyttömahdollisuuksien takia.

Joomla! -sivustoja on helppo ja nopea päivittää. Jos osaat käyttää Microsoft Wordia, osaat päivittää sisältöä myös Joomlassa.

Joomla! sivuston ulkoasu määritellään sivupohjiin (templates). Jatomaki suunnittelee ja toteuttaa toiveidesi perusteella yksilöllisen ja näyttävän Joomla! sivuston, jolloin sinun ei tarvitse opetella html:ää tai php:ta vaan voit keskittyä sisällön tuottamiseen. Joomlaa käytetään nettiselaimella eikä koneellesi tarvitse asentaa mitään ylimääräisiä ohjelmia. Ylläpitoliittymän kautta luot kätevästi uusia sivuja sekä lisäät tekstiä ja kuvia.

Joomla! lisäosat

Tarpeen vaatiessa sivustosi toiminnallisuutta voidaan laajentaa lukuisten lisäosien avulla. Suosituimpia lisäosia ovat esimerkiksi keskustelufoorumit, kuvagalleriat, kauppapaikka, tapahtuma- ja varauskalenterit, kyselylomakkeet, uutiskirjeet ja dokumenttien hallinta. Meillä on kokemusta lukuisista erilaisista lisäosista ja me autamme teitä mielellämme valitsemaan oikeat lisäosat oikeaan paikkaan, toiminnallisuus ja ulkoasu huomioiden.

Joomla! ja hakukoneoptimointi

Hakukonelöydettävyyttä voi lisätä Joomla!n ominaisuuksilla ja tätä varten rakennetuilla lisäosilla. Jatomaki ottaa hakukoneoptimoinnin aina huomioon sivupohjia ja Joomla!sivuston runkoa luodessaan.

Joomla!n suosituimpia ominaisuuksia:

  • Joomla! on joustava sekä monipuolinen.
  • Joomla!n avulla voit muokata, lisätä ja julkaista artikkeleita myös matkalla ollessasi vaikkapa nettikahvilasta käsin.
  • Joomla!n käyttäjienhallinnassa voit jakaa sivuston päivitysvastuuta useammalle henkilölle.
  • Joomla!n sivumäärää ei ole rajoitettu ja voit julkaista vaikka tuhansia artikkeleita.
  • Joomla!n bannerimainokset on helppo ottaa käyttöön.
  • Joomla!n tuhannet erilaiset lisäosat ovat helposti saatavilla.