Jatomaki Consulting Oy
Tuiskutie 11 C
00700 Helsinki

 

gsm 050 - 309 5479
 

Verkkojulkaisut esittelevät ja palvelevat

Graafista suunnittelua ja teknisiä toteutuksia - poimintoja töistä.

 

Hyvinvointilomat ry

Hyvinvointilomat aloittivat toimintansa vuoden 2012 alussa, kun Lomakotien Liitto ja kolme muuta lomajärjestöä yhdistyivät.

KYS lasten syopäosasto

Kuopion yliopistollisen sairaalan syöpäosaston sivut eriytettiin Tatu ry:n Palvelupolkumalli.fi sivustosta syksyllä 2014.

Munkkivuoren Kukkakauppa

Kukkakauppa Sakura auttaa tilanteeseen sopivan kukkatervehdyksen valinnassa - piipahda paikanpäällä tai tilaa etänä. Verkkosivuilla esittelyt suosituimmista tuotteista.

Positiiviset ry - HivFinland

Positiiviset ry - HivFinland tarjoaa tietoa ja tukea hiv-tartunnan saaneille ja heidän läheisilleen.Joomlalla toteutetuilla sivuilla paljon asiaa ja palveluja.

Silmälasistudio Oy

Silmälasistudio Oy otti käyttöön uuden tuotteemme, kevyen SiteBuilder -julkaisujärjestelmän. Silmälasistudiosta silmälasit myös mittojen mukaan.

Aïno Muotisuunnittelija Liisa Kotilaisen AINO-vaatteissa näkyvät suomalaisen muotoilun tunnuspiirteet: luonnonläheisyys ja toimivuus. Aïnon näyttävä verkkosivukokonaisuus on toteutettu Joomlan ja sen lisäosien avulla.
Nemea Oy

Nemea Oy toimitti valmiin grafiikan, jonka huomioiden teimme teknisen toteutuksen Joomlaan. Nemea tarjoaa asiantuntevaa Microsoft Office -koulutusta - työvälineet haltuun!

ChangeMatters

ChangeMatters - dynaamisesti koodatut, kevyet web-sivut.

Happier individuals, better business performance! Muutoksen tielle myös suomeksi.